مزایا و‌ معایب فریلنسری

فریلنسر فردی است که به صورت آزاد و دورکاری، حرفه ای را دنبال می کند. امروزه مشاغل بسیاری در حوزه فریلنسرینگ جای دارند. 

1,605

فریلنسر کیست؟

فریلنسر فردی است که به صورت آزاد و دورکاری، حرفه ای را دنبال می کند. امروزه مشاغل بسیاری مانند عکاسی، نویسندگی، طراحی سایت، تامین محتوی، مدیریت صفحات اجتماعی و یا حتی دیجیتال مارکتینگ، فروش و بسیاری از مشاغل اینچنینی در حوزه فریلنسرینگ جای دارند. فریلنسری در دنیای دیجیتالی امروز، یکی از پر رونق ترین کسب و کارها به شمار می رود.

 

فریلنسری برای چه کسانی خوب است؟

کار فریلنسری یا آزادکاری برای همه افراد شغل مناسبی به شمار نمی رود. فریلنسینگ یا کار کردن برای مشتریان خاص در پروژه های خاص، با خود مشکلات و مزیت هایی را به همراه دارد. گاهی افراد تا قبل از آنکه به طور جدی وارد این حوزه کاری شوند، خود نیز از این موضوع آگاهی ندارند که فریلنسری می تواند شغل مناسبی برای ایشان باشد. اما افراد دیگری نیز هستند که تنها تا با فکر کردن در مورد سبک زندگی فریلنسرها، به این درک می رسند که این شیوه زندگی مناسب آنها نیست.

اگر شما نیز به فکر آن هستید که یک فریلنسر شوید، حتما قبل از تصمیم گیری مطمئن شوید که درباره تمامی مزایا و معایب این سبک از زندگی فکر کرده اید. 

 

مزایای فریلنسری

شغل فریلنسری شامل مزایای بیشماری می گردد. یکی از بزرگترین مزیت های این شغل آن است که می توانید در خانه به امور حرفه ای خود رسیدگی نمایید. در این حالت شما دیگر نیازی به انجام بسیاری از کارهای اضافه ای همچون پوشیدن لباس های رسمی، صرف زمان و هزینه رفت و آمد به محل کار، حضور در دفتر کار و محیط خشک اداری و یا حتی گپ های بیهوده با همکاران، که یک فرد شاغل در یک مکان رسمی انجام می دهد را نخواهید داشت.

یکی‌ دیگر از مزایای برجسته این سبک از کار آن است که شما خود رئیس خودتان خواهید بود. در این فضا دیگر ملزم به اجرای پروژه هایی که دوست ندارید نیستید. فریلنسرها مجبور به کار با هم تیمی هایی که دوست‌شان ندارند نبوده و دیگر نگران آن نیستند که چه کسی مدام آنها را زیر نظر خواهد داشت. همچنین فریلنسری به شما این اجازه را می دهد تا از مهارت های مختلف خود در پروژه های متنوعی بهره بگیرید. این روش می تواند فانتزی افرادی باشد که قدرت رهبری وظایف و موضوعات کاری خود را دارند و بهترین نتیجه کاری را زمانی بدست می آورند که موارد مختلفی را همزمان برای خود حفظ نموده اند.

افرادی که به راحتی می توانند تحت فشار کاری از پس وظایف خود بر آیند و آنها را مدیریت کنند ممکن است شغل فریلنسری را یک‌ ایده عالی برای انجام تمام مسئولیت های هر پروژه بیابند. روحیه ای که در افراد بزدل و تنبل وجود ندارد! 

 

 

اگه دوست داری اطلاعاتی در مورد دورکاری و چالش هایی که درآن وجود داره رو مطالعه کنید مقاله زیر را دنبال کنید.

 

مشکلات و معایب فریلنسرینگ

فریلنسرینگ هم مانند دیگر مشاغل معایب و نقاط ضعف مختص خود را به همراه دارد. یکی از معایب بزرگ این کار، محیط بسیار بسته و ایزوله آن بشمار می رود. وقتی شما تنها در خانه مشغول به کار هستید، ممکن است ساعت ها و یا حتی روزهای متوالی تا پایان پروژه تنها بمانید. در این شغل اغلب ارتباط فریلنسر با محیط اطراف خود ممکن است تنها از طریق ایمیل، فکس و تلفن صورت پذیرد. در نتیجه یک فریلنسر می بایست هر چند وقت یکبار برای ترک خانه و ملاقات مردم در شهر برنامه ریزی داشته باشد.

از نگاه دیگر می توان مزیت رئیس خود بودن را عیب این شغل نیز دانست. فریلنسرینگ می تواند برای برخی از افراد مانند کابوس تلقی شود. این کابوس برای افرادی است که در مسئله زمانبندی و دنبال کردن پروژه ها ضعیف هستند، و یا در بحث دریافتی ها و پرداختی ها و اجرای بندهای قرارداد مشکل دارند. همچنین از ملزومات شغل فریلنسر ها، نیاز بدون اجتناب این کار به کاغذ بازی، آشنایی به امور قراردادها، امور مالی، مکاتبات با مشتریان و پشتیبانی بازار است. اموری که تماماً می بایست به طور کامل توسط  شخص فریلنسر پیگیری و اجرا شوند. افرادی که ذاتا با چنین سازماندهی هایی مشکل دارند، در زمان آماده سازی اسناد مشتریان و یا نوشتن دفاتر مالیاتی با چالش مواجه خواهند شد.

 

بخش مالی در فریلنسرینگ

در نهایت، کار فریلنسر اغلب به عنوان یک حرفه پر از فراز و نشیب مالی تعریف می گردد. این امر می تواند پیش بینی سود هفتگی، ماهانه و به ویژه سالانه را برای فریلنسر دشوار کند. همچنین یک فریلنسر نمی تواند به راحتی پیش بینی کند که در واقع چه موقع پرداخت ها انجام می شود. این کار می‌ تواند به عنوان یک شغل پر استرس قلمداد گردد. به همین دلیل نیز می بایست به یاد داشته باشید که افرادی که با خطر کردن در کار میانه خوبی ندارند، هیچگاه نمی توانند از کار فریلنسینگ لذتی ببرند.

شغل فریلنسر بودن نیز درست مانند دیگر مشاغل، مزایا و معایب زیادی را به همراه دارد. اگر شما نیز می خواهید بیشتر درباره زندگی واقعی فریلنسر ها بیاموزید، تنها کافی است با یکی از این افراد در پیرامون خود ارتباط برقرار نمایید و از نزدیک ببینید که آیا می توانید مانند او بیاندیشید و یا حتی برای یک روز همراه با او زندگی کنید. در اکثر موارد آموختن از افرادی که خود در میان این گود هستند، بهترین روش برای یادگیری و تصمیم گیری برای قرارگیری در آن جایگاه به حساب می آید.

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.